Honda Miimo HRM3000 – snabbladdad klippare för stora ytor

//Honda Miimo HRM3000 – snabbladdad klippare för stora ytor

Honda Miimo HRM3000 – snabbladdad klippare för stora ytor

Miimo HRM3000 är en ny modell robotgräsklippare från Honda som tack vare snabbladdning av Litiumonbatteriet klarar ytor upp till 3000 m2. För varje laddning på 45 minuter ska roboten sedan klippa i 90 min och detta gör att tiden då klipparen står still är väldigt liten i förhållande till klipptiden.

Men det är inte bara den korta laddtider som gör att robotgräsklipparen klarar av stora ytor. Tillverkaren uppger att HRM3000 har en unik mjuk svängteknologi som gör att den svänger bort från begränsningskabeln utan att stanna till, vilket är den vanliga rörelseschemat för konkurenterna

Det finns en app för smartphone med vars hjälp man via Bluetooth kan ändra inställningar som drifttider och klipphöjd. Det går även att i en kalender lägga in vilka datum som klipparen ska gå och vilken klipphöjd som gräset ska klipppas till vid detta tillfälle.

Den nya robotgräsklipparen har precis som övriga modeller från Honda små rakbladsliknande knivar på en knivtallrik, detta är samma klippsystem som Husqvarna Automower har och som ger en väldigt tyst klippare i förhållande till de fabrikat som har långa, fasta knivar.

Läs om fler modeller av Honda Miimo

By |2018-11-04T10:44:30+00:00mars 18th, 2017|Robotgräsklippare|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

This website uses cookies and third party services. Ok